Blogi

4.5.2018 Kylmä ja lämmin yhdistyvät kesän hiustrendissä – katso ohjeet korallisävyyn!

Yksi kesän herkullisimmista trendisävyistä on koralli, jossa yhdistyvät kylmä pinkki ja vaalea oranssi. Instagramissa hashtagin #coralhair alta löytyy yli 21 tuhatta erilaista korallin sävyä.

Lue lisää


5.4.2018 Color Mask Art -somekisa – voita lempisävysi!

[Kilpailu on päättynyt] Anna itsesi näkyä tänä keväänä – enemmän kuin koskaan! Osallistu kisaan ja voita hehkuvia Color Mask Art -suoravärejä haluamissasi sävyissä. Kokoelma sisältää 11 jalokivimäistä sävyä ja kristallinkirkkaan laveeraajan, jotka antavat välineet korkeatasoisiin, ultrakiiltäviin värjäystuloksiin.

Lue lisää


29.3.2018 Uskalla erottua – katso kesän coolein hiussävy!

Kevään ja kesän hiustrendi on persoonallisuuden ilmentäminen. Talven harmauden jälkeen on aika leikitellä hiustyylillä ja päästää luovuus valloilleen. Yksilöllisyyden trendiin vastaavat helppokäyttöiset ja monipuoliset suoravärit, joita sekoittelemalla jokainen voi miksailla juuri itselleen sopivan hiussävyn.

Lue lisää


8.3.2018 Vältä nämä virheet suoravärin käytössä

Mielitkö Alman kirkkaan keltaisia kutreja tai Sannin värikkäitä suortuvia? Vastaus on kevään hittituote, hiusten suoraväri, jolla loihdit helposti hiuksiisi vaikka kaikki sateenkaaren sävyt. Suoraväriä on helppo ja hauska käyttää, mutta onnistuakseen täydellisesti on hyvä tuntea suoravärin luonne. Näillä ohjeilla vältät yleisimmät virheet suoravärin käytössä.

Lue lisää


6.3.2018 Paras suoravärisarja on trendikäs, helposti levittyvä ja hauska käyttää

Uusi ilme hiuksiin hakusessa? Onko haaveissasi katseet kääntävä wow-efekti, runollisen herkkä, huurteisen pehmeä sävy vai syvä, ylellisen jalokivimäinen vivahde? Color Mask Art -suoravärisarjan ensimmäinen sävykokoelma Gemstones Collection tarjoaa käyttöösi vaikuttavan valikoiman neon-, pastelli- ja intensiivisävyjä, joilla luot helposti juuri omanlaisesi sävyn. Sekoita vapaasti sävyjä keskenään ja löydä se, joka antaa persoonasi hehkua juuri oikealla tavalla.

Lue lisää


5.3.2018 Anna hiustesi korostaa persoonaasi – suoraväri toimii kuin asuste!

Hiusväri on muutakin kuin blondia ja brunettea. Color Mask Art antaa perinteisestä poikkeavan tavan itseilmaisuun, sillä tulee tilanteita, päiviä, ajanjaksoja, jolloin neonkeltainen, smaragdinvihreä tai syvänsininen tuntuu yhtäkkiä juuri omalta, juuri sillä hetkellä. Suoraväri toimii kuin asuste hiustyylin viimeistelijänä ja sopii kaikenikäisille.

Lue lisää