Blogi

8.3.2018 Vältä nämä virheet suoravärin käytössä

Mielitkö Alman kirkkaan keltaisia kutreja tai Sannin värikkäitä suortuvia? Vastaus on kevään hittituote, hiusten suoraväri, jolla loihdit helposti hiuksiisi vaikka kaikki sateenkaaren sävyt. Suoraväriä on helppo ja hauska käyttää mutta onnistuakseen täydellisesti on hyvä tuntea suoravärin luonne. Näillä ohjeilla vältät yleisimmät virheet suoravärin käytössä.

Lue lisää


6.3.2018 Paras suoravärisarja on trendikäs, helposti levittyvä ja hauska käyttää

Uusi ilme hiuksiin hakusessa? Onko haaveissasi katseet kääntävä wow-efekti, runollisen herkkä, huurteisen pehmeä sävy vai syvä, ylellisen jalokivimäinen vivahde? Color Mask Art -suoravärisarjan ensimmäinen sävykokoelma Gemstones Collection tarjoaa käyttöösi vaikuttavan valikoiman neon-, pastelli- ja intensiivisävyjä, joilla luot helposti juuri omanlaisesi sävyn. Sekoita vapaasti sävyjä keskenään ja löydä se, joka antaa persoonasi hehkua juuri oikealla tavalla.

Lue lisää


5.3.2018 Anna hiustesi korostaa persoonaasi – suoraväri toimii kuin asuste!

Hiusväri on muutakin kuin blondia ja brunettea. Color Mask Art antaa perinteisestä poikkeavan tavan itseilmaisuun, sillä tulee tilanteita, päiviä, ajanjaksoja, jolloin neonkeltainen, smaragdinvihreä tai syvänsininen tuntuu yhtäkkiä juuri omalta, juuri sillä hetkellä. Suoraväri toimii kuin asuste hiustyylin viimeistelijänä ja sopii kaikenikäisille.

Lue lisää