Blogi

5.3.2018

Anna hiustesi korostaa persoonaasi – suoraväri toimii kuin asuste!

Hiusväri on muutakin kuin blondia ja brunettea. Color Mask Art antaa perinteisestä poikkeavan tavan itseilmaisuun, sillä tulee tilanteita, päiviä, ajanjaksoja, jolloin neonkeltainen, smaragdinvihreä tai syvänsininen tuntuu yhtäkkiä juuri omalta, juuri sillä hetkellä. Suoraväri toimii kuin asuste hiustyylin viimeistelijänä ja sopii kaikenikäisille.

KC-Collection-Gemstones_2018

KC Professionalin taiteellinen johtaja Jonna Karjunen kertoo inspiroituvansa erityisesti ”tavallisen” hiusvärin ja suoravärin yhdistelystä. ”Suoravärillä saadaan hiuksiin pientä twistiä ja yllätyksellisyyttä, mutta kokonaisuus säilyy silti luonnollisena.” Jonnan mukaan suoravärit näkyvät vahvasti kevään hiustrendeissä, joiden vaikuttimena toimii muotimaailmassa tällä hetkellä nähtävä värien kirjo. Color Mask Art -sävyvalikoimasta löytyy kaikki kauden trendikkäimmät värit.

Jonna-Color-Mask-Art

Color Mask  Color Mask Art -suoravärisarjan ensimmäinen sävykokoelma, Gemstones Collection, on saanut nimensä auringonvalossa kimaltelevista, värikkäinä hehkuvista jalokivistä. Color Mask Art -sävypaletti koostuu 11 trendikkäästä sävystä, joiden intensiteettiä voi muunnella mielensä mukaan kristallinkirkkaalla laveeraajalla. Valikoima sisältää neljä utuisen herkkää pastellisävyä, neljä rohkeaa intensiivisävyä ja kolme neonsävyä, jotka myös hehkuvat UV-valossa. Tutustu suoraväreihin ja löydä juuri sinulle sopiva sävy!

Katso kartasta lähin Color Mask Art -jälleenmyyntipiste!


Palaa otsikoihin