Blogi

29.3.2018 14.30

Uskalla erottua – katso kesän coolein hiussävy!

Kevään ja kesän hiustrendi on persoonallisuuden ilmentäminen. Talven harmauden jälkeen on aika leikitellä hiustyylillä ja päästää luovuus valloilleen. Yksilöllisyyden trendiin vastaavat helppokäyttöiset ja monipuoliset suoravärit, joita sekoittelemalla jokainen voi miksailla juuri itselleen sopivan hiussävyn.

KC-Collection-Gemstones_2018

Suoravärejä voi käyttää sellaisenaan joko koko hiuspituuteen tai vain pieneen osaan hiuksista luomaan pientä twistiä ja persoonallisuutta. Intensiivinen suoravärisävy ryhdittää hiustyyliä esimerkiksi latvoihin tai sivuosioihin asetettuna. Osittainen hiustenvärjäys vaatii ammattitaitoa, joten etenkin teknisemmät värjäykset kannattaa toteuttaa kampaamossa.

Kesän coolein hiussävy loistaa mintissä 

Kuumaa jäätelökesää odotellessa hiustyylillä voi ilmentää iloisen pirskahtelevaa fiilistä. Rento ja samalla kesän tyylikkäin hiuslook luodaan yhdistelemällä herkullisia pastelli- ja intensiivisävyjä.

Color-Mask-Art_mintgreen
Kuva: Kai Sairanen/Hair Magazine

”Tällä hetkellä kiinnostavimpia sävyjä ovat mielestäni minttu, rosepeach, keltainen ja neonsävyt,” vinkkaa Jonna Karjunen, KC Professionalin Art Director. Jonnan luomalla minttureseptillä hiukset myös hohtavat UV-valossa, koska sekoitukseen lisätään pieni tippa UV-ominaisuuden sisältävää neonsävyä – tuloksena täydellinen biletukka.

Color-Mask-Art_pastel-green

”Mintunvihreä sävy luodaan sekoittamalla Color Mask Art Clear Crystal -laveeraajan sekaan muutama tippa Blue Sapphire-, Green Emerald- ja Neon Yellow Topaz -suoravärisävyjä. Onnistuakseen minttu väri vaatii hyvin vaalennetun pohjan. Jos hiuksen pohjavärissä on keltaisuutta, värisekoituksessa kannattaa vähentää vihreän ja keltaisen määrää. Suosittelen käyttämään värjäyksessä kampaamoalan ammattilaista.”

Kokeneempi värjäri voi uskaltautua leikittelemään minttucocktaililla ja lisätä minttutukkaan eloisuutta ”root shadow” -tyyliin: ”Tee ensin voimakkaampi sekoitus Clear Crystal-, Blue Sapphire-, Green Emerald- ja Neon Yellow Topaz -sävyistä tyveen ja lisää sen jälkeen Clear Crystal -suoravärilaveeraaja reilusti värimassaan, jonka levität koko hiuspituuteen. Tyvestä tulee intensiivisempi ja sävy kevenee latvoja kohti,” Jonna ohjeistaa.

Color-Mask-Art_UV
Kuva: Kai Sairanen/Hair Magazine

Katso lähin Color Mask Art -myyntipiste!

Palaa otsikoihin