Blogi

8.3.2018

Vältä nämä virheet suoravärin käytössä

Mielitkö Alman kirkkaan keltaisia kutreja tai Sannin värikkäitä suortuvia? Vastaus on kevään hittituote, hiusten suoraväri, jolla loihdit helposti hiuksiisi vaikka kaikki sateenkaaren sävyt. Suoraväriä on helppo ja hauska käyttää, mutta onnistuakseen täydellisesti on hyvä tuntea suoravärin luonne. Näillä ohjeilla vältät yleisimmät virheet suoravärin käytössä.

Color-Mask-Art-Neon
  1. Mitä vaaleampi pohja, sitä värikylläisempi lopputulos! Loistaakseen kirkkaimmillaan ja puhtaimmillaan suoraväri vaatii puhtaanvaalean pohjan. Harvalla meistä on luonnostaan täysin vaaleat hiukset, joten yleensä vaaleat ja kirkkaat lopputulokset vaativat hiusten vaalentamisen ennen suoravärjäystä. Pyydä kampaajaasi auttamaan värin valinnassa ja varmista, että valitset sävyn, joka näkyy hiuksissasi haluamallasi tavalla.
Vaalennus
  1. Avaa hius ennen värin levittämistä! Koostumukseltaan geelimäinen Color Mask Art -suoraväri suositellaan levittämään pyyhekuivaan hiukseen. Tasaisimman värin saat, kun peset hiukset ensin syväpuhdistavalla shampoolla ilman hoitoainetta. Tämä helpottaa pigmentin kiinnittymistä hiuksiin.
Hiustenvarjays
  1. Käytä ammattilaista, kun haluat priimaa! Jos haluat juuri tietynlaisen lopputuloksen, kuten Alman keltaisen, on syytä kääntyä hiusammattilaisen puoleen. Jos kuitenkin haluat päästää oman luovuutesi valloilleen Color Mask Art-värisävyjen kanssa, kannattaa hiukset ainakin vaalentaa ensin kampaajalla, minkä jälkeen tasainen vaalea pohjaväri antaa sinulle loputtomat mahdollisuudet toteuttaa se täydellinen, juuri oma tyylisi.

Katso kartasta lähin Color Mask Art -jälleenmyyntipiste!


Palaa otsikoihin